Интелигентните, космополитни и образовани хора са по-малко склонни да завиждат. Обикновено

...
Интелигентните, космополитни и образовани хора са по-малко склонни да завиждат. Обикновено
Коментари Харесай

Един български град вече догони по заплати Европа, посочи Хампарцумян

" Интелигентните, космополитни и образовани хора са по-малко склонни да завиждат. Обикновено завиждат хора, които вървят по врачки и търкат билетчета, т.е. по-нискообразовани. Там не очаквайте състрадание към сполучливите. " - това изрично мнение изрази банкерът Левон Хампарцумян в изявление пред " Марица ".

Той разяснява и в какво е добре човек да вложи парите си, в случай че има повечко от тях и желае да завоюва в допълнение.

Освен това Хампарцумян разкри защо би трябвало да внимават хората, които са решили да купуват парцел - било то за персонално прилагане, препродаване или отдаване чартърен:

" Ако човек купува жилище за лично ползване, може да си разреши малко повече, само че не трябва да е заем на върха на опциите му.

Защото, в случай че на следващия ден лихвите тръгнат нагоре, ще има усложнения с заплащането. Но просто да си направи сметките за 20-30 години ".

" В България постоянно би трябвало да имаме поради две неща -  никой в никакъв случай не е починал от апетит и никой в никакъв случай не е починал на укрепление ", отсече банкерът.

Като приказваме за конвергенция на приходите по отношение на междинните за Европа, би трябвало да знаем, че това се отнася освен за заплати, само че и за цените.  София вече има стандарт междинен за Европа, уточни той.

Вече Пловдив, Бургас,  Варна догонват. Там хората с добра работа и обучение имат много висок стандарт. Не приказвам за сивия бранш или престъпния.

Но и техният стандарт не е неприятен. Това също е част от българската стопанска система, без значение дали ни харесва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР